Vi har matutsalg på Alta Idrettspark og de fleste øvrige kamparenaer.

På Idrettsparken har vi flere kiosker med bla.frukt , pølser, bagetter i tillegg til diverse drikke. Ved inngangen til Idrettsparken har vi et mattelt. Her vil det selges salater, lapskaus, hamburgere, pølsebiter, nuggets og pommes frites. 

Frokost, middag og kvelds (forhåndsbestilt) serveres i kantina ved Alta Ungdomsskole.

 Serveringstidspunkt
Frokost: 07:00 - 09:30
Middag: 13:00 - 16:00
Kvelds: 19:00 - 22:00

Bespisning inngår i A-kort og B-kort.
Se nærmere informasjon her: Hva koster det å delta?

Middagsmeny (2023)
Fredag: Kyllinglår med ris og salat
Lørdag: Lasagne med brød og salat

Allergivennlig mat

Altaturneringen skal være en turnering for alle, på alle måter. Vi har et samarbeid med MerkMaten der vi jobber med merking av innhold på de utvalgte matretter og produkter vi tilbyr i kiosk, kafé og kantine.
Til nå har dette fokuset rettet seg mot hovedarenaen Alta Idrettspark, men vi håper etter hvert å kunne involvere de andre fotballarenaene og arrangørklubbene i dette arbeidet. Vårt mål er å bidra positivt til å fjerne usikkerheten som mange foreldre og barn med matoverfølsomhet føler på i forbindelse med deltakelse på idrettsarrangementer. Å delta på turnering skal ikke være en ekskluderende opplevelse.

Under årets turnering vil vi ha et eget "fri for telt" i tilknytning til matteltet på Alta Idrettspark. Vi har bla. bagetter, wraps, vafler og andre allergivennlige produkter.
I matteltet vil vi også prøve så langt det lar seg gjøre å holde maten gluten og laktosefri, Vi vil innholdsmerke alle rettene vi serverer, samt middagsrettene i kantina for de som har A-kort. 

Vel bekomme!