Tildeling av skoleovernatting - Altaturneringen

Tildeling av skoleovernatting

Skrevet 25 juli 2017 21:43 av Petter Oseberg
Edited 03 august 2017 21:41 by Petter Oseberg
Vi har nå tildelt skole til alle tilreisende lag som skal ha overnatting under Altaturneringen. Oversikten finner du her.

så nær som alle deltakerklubbene som skal overnatte på skole har også fått tildelt vognplasser/telt i tilknytning til den aktuelle skolen. Porsanger IL er unntaket med overnatting på Sandfallet Ungdomsskole og camping på baksiden av Alta VGS.

Klubbene som kun har vognplasser har fått tildelt plass utenfor Sandfallet Ungdomsskole. Dette gjelder IL Vårsol, Botnhamn UIL og Burfjord IL.

Spørsmål om innkvarteringen kan sendes på mail via påmeldingsprofilen, eller direkte til innkvarteringsansvarlig Ingrid Isaksen - ingrid.isaksen@kraftlaget.no

Neste nyhet: Altaturneringen søker flere dommere

Skrevet 16 juli 2017 15:56 av
Nok dommere er en viktig forutsetning for en god turnering. Altaturneringen søker derfor flere dommere i alle klasser og særlig til klassene med sluttspill (småklassene og gutte- og jenteklassene). Her har man muligheten til å få ta del i en flott fotballhelg og dømme mange kamper! Interesserte dommere kan ta kontakt med: Kurt Michalsen (dommeransvarlig 9er og 11er) 415 53 453 kumichal@online.... Les mer